18 квітня 2024 року студенти ЛНУП мали нагоду поспілкуватися з топменеджментом та бізнес-тренерами компаній STV Group та PLS Logistics. Захід відбувався в рамках підписаної угоди про співпрацю, яка передбачає проведення спільних заходів із залученням фахівців компанії для обміну досвідом, проведення бізнес-тренінгів та навчальних практик студентів на матеріально-технічній базі компанії.

Впродовж заходу четверо доповідачів-представників компаній охарактеризували профіль своєї діяльності на ринку України, проблематику та перспективність ведення бізнесу, шляхи подолання актуальних викликів сьогодення, роль молоді у розвитку економіки держави та визначальні напрямки особистісного розвитку для швидкого кар’єрного зростання і досягнення успіху в роботі.
Спілкування відбувалося в дружній атмосфері, студенти активно спілкувалися, брали участь в інтерактивному конкурсі за результатами зустрічі, п’ятеро переможців отримали призи.
Дякуємо компаніям STV Group та PLS Logistics за якісну підготовку і представлення інформації, а також за надану можливість студентам університету зануритися в реалії бізнесу, відчути його атмосферу, побачити майбутнє і своє місце в ньому. Спільними зусиллями зможемо досягнути більшого і в навчанні, і у бізнесі.