15 травня 2024 року у Львівському національному університеті природокористування відбувся День відкритих дверей, який зібрав випускників загальноосвітніх шкіл Львівщини. Майбутні абітурієнти мали можливість ознайомитись із музеями університету, дендропарком, стадіоном, сучасними лабораторіями, переглянули відеоролики про факультети, створені студентами нашого університету.
З вітальним словом звернувся до випускників загальноосвітніх шкіл в.о. ректора Львівського національного університету природокористування професор Василь Іванович Лопушняк, який розповів історію нашого університету, представив факультети, навчальну, наукову діяльність, перспективи обраних професій.

У своєму виступі відповідальний секретар приймальної комісії ЛНУП Людмила Богданівна Гнатишин ознайомила з умовами вступу, акцентувавши увагу гостей на виборі спеціальностей.
Голова Студентської самоврядної організації «Основа» Ернест Яроцький розповів про студентське життя, особливості студентського самоврядування, волонтерські, творчі проєкти.
Голова профспілкового бюро факультету землевпорядкування та туризму Степан Семканич представив діяльність Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНУП і звернув увагу на переваги розташування університету та студентського містечка, а також запросив як голова молодіжної ініціативної групи «МІГ-7» долучатися до її діяльності.
Ведучі заходу Софія Вовк та Ернест Яроцький представили мистецьку університетську родину, у якій кожен може знайти себе і реалізувати творчі здібності: у Народній хоровій капелі «Джерела Розточчя», Народному камерному хорі «Бужани», Народному ансамблі танцю «Первоцвіт», Народній капелі бандуристів, Народному духовому оркестрі, Народному ансамблі «Троїсті музики».
Дарунком для присутніх став концерт у виконанні учасників колективів. У концертній програмі взяли участь: вокалісти – Оксана Скоропад, студентка факультету агротехнологій та екології, Вікторія Набит, студентка факультету управління, економіки та права, Михайло Іващенко, аспірант факультету управління, економіки та права; читець Марта Цап, студентка факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій; Народний духовий оркестр, диригент Ростислав Проскурін; Народний ансамбль танцю «Первоцвіт», керівник Андрій Дендюк.
Після закінчення концерту випускники загальноосвітніх шкіл відвідали факультети нашого університету, що гостинно відчинив двері майбутнім абітурієнтам.