| НАЗВА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ | Розподіл за семестрами | Кількість кредитів ЄКТС | |||
| Екзамени | заліки | курсові | |||
| проекти | роботи | ||||
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
| 1. ЦИКЛ ЗАГАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ | |||||
| 1.1. Обов’язкові дисципліни | |||||
| Математика | 1 |
|
|
| 4 |
| 1 |
|
|
| 4 | |
|
| 1, 2 д. |
|
| 9 | |
| 1, 2 |
|
|
| 8 | |
| 2 |
|
|
| 4 | |
| Філософія | 3 |
|
|
| 4 |
| 1.2. Вибіркові дисципліни | |||||
| Дисципліна загальноуніверситетського вибору 1 |
| 2 |
|
| 4 |
| Дисципліна загальноуніверситетського вибору 2 |
| 3 |
|
| 4 |
|
| 4 |
|
| 4 | |
| Усього за циклом загальної підготовки |
|
|
|
| 45 |
| 2. ЦИКЛ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ | |||||
| 2.1. Обов’язкові дисципліни | |||||
| 1 |
|
|
| 4 | |
| 2 | 1 |
|
| 7 | |
| 1, 2 |
|
|
| 6 | |
|
| 2 |
|
| 4 | |
|
| 3 |
|
| 4 | |
|
| 3 |
|
| 4 | |
| 4 |
|
|
| 4 | |
| Ремонт машин та обладнання |
| 4 |
|
| 4 |
|
|
|
|
|
|
|
| Курсові роботи обов’язкові | |||||
|
|
|
| 1 | 1 | |
|
|
|
| 2 | 2 | |
| Усього |
|
|
|
| 40 |
| 2.2. Вибіркові дисципліни | |||||
| Мехатроніка | 4 |
|
|
| 4 |
| Інженерний менеджмент | |||||
| 4 |
|
|
| 4 | |
| Енергозбереження | |||||
| Блок 1. "Підіймально-транспортні машини" | |||||
| 3 |
|
|
| 4 | |
| 4 |
|
|
| 4 | |
| 3 |
|
|
| 4 | |
| Трактори та автомобілі | 3 |
|
|
| 4 |
| 4 |
|
|
| 4 | |
| Курсові роботи вибіркові | |||||
|
|
|
| 3 | 1 | |
|
|
|
| 4 | 1 | |
| Усього |
|
|
|
| 30 |
| Блок 2. "Обладнання переробних і харчових виробництв" | |||||
| Процеси та апарати харчових виробництв | 3 |
|
|
| 4 |
| Підйом.-транс. і склад. обл. ПП | 4 |
|
|
| 4 |
| Машини і обладнання переробної галузі | 3 |
|
|
| 4 |
| Автоматика та мікропроцесорна техніка | 3 |
|
|
| 4 |
| Експлуатація та обслуговування ПП | 4 |
|
|
| 4 |
| Курсові роботи вибіркові | |||||
| КР Процеси та апарати харчових виробництв |
|
|
| 3 | 1 |
| КР Підйом.-транс. і склад. обл. ПП |
|
|
| 4 | 1 |
| Усього |
|
|
|
| 30 |
| Блок 3. "Сільськогосподарське машинобудування" | |||||
| С.-г. машини | 3 |
|
|
| 4 |
| Машини і обладнання в тваринництві | 4 |
|
|
| 4 |
| Механіко-технологічні властивості с.-г. матеріалів | 3 |
|
|
| 4 |
| Машини і обладнання переробної галузі | 3 |
|
|
| 4 |
| Трактори і автомобілі | 4 |
|
|
| 4 |
| Курсові роботи вибіркові | |||||
| КР С.-г. машини |
|
|
| 3 | 1 |
| КР Машини і обладнання в тваринництві |
|
|
| 4 | 1 |
| Усього |
|
|
|
| 30 |
| Усього за циклом професійної підготовки |
|
|
|
| 70 |
| 3. ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА | |||||
|
|
|
|
| 4 | |
| Закордонна навчально-ознайомча практика з мовним стажуванням | |||||
| 4. АТЕСТАЦІЯ | |||||
| Кваліфікаційний іспит |
|
|
|
| 1 |
| Загальна кількість |
|
|
|
| 120 |












