Мотивація – ключовий чинник у розвитку особистості і досягненні внутрішнього задоволення. Такій важливій темі було присвячено черговий тренінг із психологом «Мотивація. Особистісне зростання», організований 24 квітня 2024 р. на факультеті будівництва та архітектури Львівського національного університету природокористування.
Мирослава Ходакова разом із першокурсниками спеціальностей «Архітектура та містобудування» і «Дизайн» провела низку цікавих вправ для формування психологічної культури мотивації та ознайомлення з психологічними основами особистісного зростання. А ще тренінг мав на меті активізувати потребу позитивних змін студентів для підвищення рівня успішності та продуктивної життєдіяльності.
Почавши із вправи-знайомства, студенти проходили мозковий штурм «Чому люди не переборюють невдач?», розповідали, ким себе бачать через десять років, робили психологічний тест для визначення рівня своєї мотивації, обговорювали вплив винагороди на мотивацію. Також п. Мирослава запропонувала десять простих порад для самомотивації. А завершився захід теплим чаюванням.
Мотивація допомагає нам реалізувати свій потенціал і зробити значний внесок у світ навколо нас. Тому розвивайте свою мотивацію, визначайте свої цілі і не зупиняйтеся на шляху до їх досягнення! «Ваша мотивація – ваш ключ до успіху!» – наголосила психолог.