25 квітня 2024 року на стадіоні Львівського національного університету природокористування вирували емоції та азарт. Тут зібралися понад 200 учасників, щоб взяти участь у Спартакіаді серед факультетів та коледжів ЛНУП, присвяченій 115-й річниці від дня народження національного героя, Провідника ОУН Степана Бандери. Змагання з мініфутболу, волейболу та легкої атлетики (естафетний біг 4х100 м) подарували присутнім незабутні враження та визначили кращих спортсменів.

Врочисте відкриття Спартакіади розпочалося з вітального слова в.о. ректора ЛНУП, доктора с.-г. наук Василя Івановича Лопушняка. Він побажав учасникам змагань чесної боротьби, нових рекордів та підкреслив важливість спорту в житті сучасної молоді.
До змагань з легкої атлетики долучилися команди факультетів та коледжів ЛНУП. Естафета 4х100 м стала видовищним та динамічним стартом, де кожен учасник доклав максимум зусиль, щоб принести перемогу своїй команді.
У запеклій боротьбі за першість серед факультетів ЛНУП перемогла команда факультету управління, економіки та права. Їхню майстерність та командний дух не змогли здолати суперники з факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій, які посіли друге місце, та факультету агротехнологій та екології, які стали бронзовими призерами.
Серед коледжів ЛНУП тріумфувала команда Івано-Франківського фахового коледжу. Вони продемонстрували високий рівень підготовки та здобули перемогу над командами Горохівського та Стрийського фахових коледжів, які посіли друге та третє місця.
Напруження зростало з кожним матчем у фінальних змаганнях з волейболу. До фіналу пробились кращі з кращих: збірна команда Івано-Франківського фахового коледжу, команда Горохівського фахового коледжу та команда факультету агротехнологій та екології ЛНУП. Гра була напруженою та емоційною, але волейболісти факультету агротехнологій та екології зуміли здобути перемогу та стати чемпіонами.
Не менш цікавими були й фінальні матчі з мініфутболу. Шість команд, поділені на дві підгрупи, змагалися за коловою системою. У запеклій боротьбі за першість зійшлися команди факультету управління, економіки та права та Вишнянського фахового коледжу. Гра була видовищною та непередбачуваною, але команда факультету управління, економіки та права зрештою здобула перемогу з рахунком 2:0.
Після завершення змагань переможців та призерів нагородили кубками, медалями та грамотами. В.о. ректора ЛНУП Василь Іванович Лопушняк, завідувач кафедри фізичного виховання та довійськової підготовки Ігор Васильович Вовк та голова спортивного клубу Львівського національного університету природокористування Андрій Ярославович Шимечко привітали спортсменів з гарними результатами та побажали їм нових успіхів у спорті.
Спартакіада стала справжнім святом спорту, єднання та здорового способу життя. Учасники змагань отримали заряд бадьорості, незабутні враження та цінний досвід.
Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити змагання.
Кафедра фізичного виховання та довійськової підготовки щиро дякує факультетам та коледжам ЛНУП за активну участь у проведенні змагань.