|
НАЗВА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ |
Розподіл за семестрами |
Кількість кредитів ЄКТС |
|||
|
Екзамени |
заліки |
курсові |
|||
|
проекти |
роботи |
||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|
1. ЦИКЛ ЗАГАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ |
|||||
|
1.1. Обов’язкові дисципліни |
|||||
|
Математика |
1 |
|
|
|
4 |
|
1 |
|
|
|
4 |
|
|
|
1, 2 д. |
|
|
9 |
|
|
1, 2 |
|
|
|
8 |
|
|
2 |
|
|
|
4 |
|
|
Філософія |
3 |
|
|
|
4 |
|
1.2. Вибіркові дисципліни |
|||||
|
Дисципліна загальноуніверситетського вибору 1 |
|
2 |
|
|
4 |
|
Дисципліна загальноуніверситетського вибору 2 |
|
3 |
|
|
4 |
|
|
4 |
|
|
4 |
|
|
Усього за циклом загальної підготовки |
|
|
|
|
45 |
|
2. ЦИКЛ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ |
|||||
|
2.1. Обов’язкові дисципліни |
|||||
|
1 |
|
|
|
4 |
|
|
2 |
1 |
|
|
7 |
|
|
1, 2 |
|
|
|
6 |
|
|
|
2 |
|
|
4 |
|
|
|
3 |
|
|
4 |
|
|
|
3 |
|
|
4 |
|
|
4 |
|
|
|
4 |
|
|
Ремонт машин та обладнання |
|
4 |
|
|
4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Курсові роботи обов’язкові |
|||||
|
|
|
|
1 |
1 |
|
|
|
|
|
2 |
2 |
|
|
Усього |
|
|
|
|
40 |
|
2.2. Вибіркові дисципліни |
|||||
|
Мехатроніка |
4 |
|
|
|
4 |
|
Інженерний менеджмент |
|||||
|
4 |
|
|
|
4 |
|
|
Енергозбереження |
|||||
|
Блок 1. "Підіймально-транспортні машини" |
|||||
|
3 |
|
|
|
4 |
|
|
4 |
|
|
|
4 |
|
|
3 |
|
|
|
4 |
|
|
Трактори та автомобілі |
3 |
|
|
|
4 |
|
4 |
|
|
|
4 |
|
|
Курсові роботи вибіркові |
|||||
|
|
|
|
3 |
1 |
|
|
|
|
|
4 |
1 |
|
|
Усього |
|
|
|
|
30 |
|
Блок 2. "Обладнання переробних і харчових виробництв" |
|||||
|
Процеси та апарати харчових виробництв |
3 |
|
|
|
4 |
|
Підйом.-транс. і склад. обл. ПП |
4 |
|
|
|
4 |
|
Машини і обладнання переробної галузі |
3 |
|
|
|
4 |
|
Автоматика та мікропроцесорна техніка |
3 |
|
|
|
4 |
|
Експлуатація та обслуговування ПП |
4 |
|
|
|
4 |
|
Курсові роботи вибіркові |
|||||
|
КР Процеси та апарати харчових виробництв |
|
|
|
3 |
1 |
|
КР Підйом.-транс. і склад. обл. ПП |
|
|
|
4 |
1 |
|
Усього |
|
|
|
|
30 |
|
Блок 3. "Сільськогосподарське машинобудування" |
|||||
|
С.-г. машини |
3 |
|
|
|
4 |
|
Машини і обладнання в тваринництві |
4 |
|
|
|
4 |
|
Механіко-технологічні властивості с.-г. матеріалів |
3 |
|
|
|
4 |
|
Машини і обладнання переробної галузі |
3 |
|
|
|
4 |
|
Трактори і автомобілі |
4 |
|
|
|
4 |
|
Курсові роботи вибіркові |
|||||
|
КР С.-г. машини |
|
|
|
3 |
1 |
|
КР Машини і обладнання в тваринництві |
|
|
|
4 |
1 |
|
Усього |
|
|
|
|
30 |
|
Усього за циклом професійної підготовки |
|
|
|
|
70 |
|
3. ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА |
|||||
|
|
|
|
|
4 |
|
|
Закордонна навчально-ознайомча практика з мовним стажуванням |
|||||
|
4. АТЕСТАЦІЯ |
|||||
|
Кваліфікаційний іспит |
|
|
|
|
1 |
|
Загальна кількість |
|
|
|
|
120 |
Facebook
Instagram
Youtube
Moodle
Репозитарій
Office 365 










