Зеліско Олег Васильович

 

У 1995 році закінчив Львівський державний сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Агрономія» з присвоєнням кваліфікації вченого агронома.

З 1996 до 1998 року навчався в аспірантурі Львівського державного аграрного університету.

У 2000 році у спеціалізованій вченій раді Львівського державного аграрного університету захистив кандидатську дисертацію на тему «Вплив способів обробітку ґрунту та рівнів удобрення на продуктивність конюшини лучної в умовах Західного Лісостепу України».

З 2000 року – кандидат сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.01 – загальне землеробство.

Вчене звання доцента кафедри екології та біології присвоєно у 2008 році.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 24 роки, у тому числі у даному закладі – 24 роки.

За освітньо-професійними програмами РВО «Бакалавр» читає навчальні дисципліни: «Моніторинг навколишнього середовища», «Моніторинг гідросфери» (для ОПП «Екологія»); Моніторинг навколишнього середовища та методи вимірювання параметрів довкілля», «Прилади й методи контролю параметрів довкілля» (для ОПП «Технології захисту навколишнього середовища»).

Основні напрями наукових досліджень: моніторинг стану техногенно порушених територій Західного регіону України.

З 2001 до 2005 року – голова ради молодих вчених Львівського державного аграрного університету.

З 2005 до 2010 року – заступник декана факультету агротехнологій та екології з навчально-виховної роботи.

Член науково-технічної ради парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Дублянський».

Член Всеукраїнської екологічної ліги.

У 2019 році пройшов підвищення кваліфікації в Національному університеті «Львівська політехніка». Тема стажування: «Удосконалення методичних підходів до викладання спеціальних екологічних дисциплін».

У 2020 році пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету. Тема: «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».

У 2021 році пройшов науково-педагогічне стажування у Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету. Тема: «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище».

Навчально-методичні та наукові публікації

Має 195 публікацій, з них 124 наукових та 71 навчально-методичного характеру. Автор 3 наукових монографій та 2 навчальних посібників.

ORCID ID: 0000-0003-1713-4243.

Індекс Гірша в Google Академія – 3.