| 
 № п/п  | 
 Назва навчальної дисципліни  | 
 Кількість кредитів ЄКТС  | 
 Кількість годин  | 
 Форма контролю  | 
 Семестр  | 
|
| 
 Всього  | 
 У тому числі аудиторних  | 
|||||
| 
 1.Обов‛язкові навчальні дисципліни  | 
||||||
| 1 | 
 3  | 
 90  | 
 42  | 
 Залік, екзамен  | 
 1  | 
|
| 2 | 
 8  | 
 240  | 
 120  | 
 Залік, екзамен  | 
 1,2,3,4  | 
|
| 3 | 
 4  | 
 120  | 
 48  | 
 Екзамен, залік  | 
 2  | 
|
| 4 | 
 11  | 
 330  | 
 132  | 
 Екзамен  | 
 1,2,3  | 
|
| 5 | 
 8  | 
 240  | 
 90  | 
 залік  | 
 1,2  | 
|
| 6 | 
 3  | 
 90  | 
 48  | 
 Екзамен  | 
 2  | 
|
| 7 | 
 7  | 
 210  | 
 90  | 
 Екзамен, Екзамен  | 
 1,2  | 
|
| 8 | 
 4  | 
 120  | 
 42  | 
 Екзамен  | 
 1  | 
|
| 9 | 
 4  | 
 120  | 
 48  | 
 Екзамен  | 
 2  | 
|
| 10 | 
 3  | 
 90  | 
 48  | 
 залік  | 
 3  | 
|
| 11 | 
 7  | 
 210  | 
 90  | 
 залік  | 
 1,2  | 
|
| 12 | 
 3  | 
 90  | 
 42  | 
 Екзамен  | 
 1  | 
|
| 13 | 
 3  | 
 90  | 
 42  | 
 залік  | 
 3  | 
|
| 14 | 
 3  | 
 90  | 
 42  | 
 залік  | 
 4  | 
|
| 15 | 
 4  | 
 120  | 
 42  | 
 Екзамен  | 
 3  | 
|
| 16 | 
 8  | 
 240  | 
 90  | 
 Екзамен  | 
 3,4  | 
|
| 17 | 
 11  | 
 330  | 
 148  | 
 Залік, Екзамен, Екзамен  | 
 3,4,5  | 
|
| 18 | 
 3  | 
 90  | 
 42  | 
 Екзамен  | 
 7  | 
|
| 19 | 
 3  | 
 90  | 
 48  | 
 Екзамен  | 
 4  | 
|
| 20 | 
 4  | 
 120  | 
 56  | 
 Екзамен  | 
 5  | 
|
| 21 | 
 7  | 
 210  | 
 90  | 
 Екзамен, Залік  | 
 4,5  | 
|
| 22 | 
 4  | 
 120  | 
 56  | 
 Екзамен  | 
 5  | 
|
| 23 | 
 4  | 
 120  | 
 64  | 
 Екзамен  | 
 4  | 
|
| 24 | 
 4  | 
 120  | 
 42  | 
 Екзамен  | 
 3  | 
|
| 25 | 
 4  | 
 120  | 
 48  | 
 Екзамен  | 
 6  | 
|
| 26 | 
 4  | 
 120  | 
 48  | 
 Екзамен  | 
 6  | 
|
| 27 | 
 Технології, машини та обладнання первинної обробки і зберігання с.-г продукції  | 
 4  | 
 120  | 
 48  | 
 Екзамен  | 
 6  | 
| 28 | 
 8  | 
 240  | 
 90  | 
 Екзамен, Екзамен  | 
 6,7  | 
|
| 29 | 
 8  | 
 240  | 
 82  | 
 Екзамен, Екзамен  | 
 7,8  | 
|
| 30 | 
 8  | 
 240  | 
 82  | 
 Екзамен, Екзамен  | 
 7,8  | 
|
| 31 | 
 4  | 
 120  | 
 40  | 
 Екзамен  | 
 8  | 
|
| 
 Курсові роботи, проекти  | 
||||||
| 1 | 
 1  | 
 30  | 
 
  | 
 
  | 
 5  | 
|
| 2 | 
 1  | 
 30  | 
 
  | 
 
  | 
 7  | 
|
| 
 Вибіркові навчальні дисципліни  | 
||||||
| 1 | 
 6  | 
 180  | 
 64  | 
 Залік, залік, залік  | 
 6,7,8  | 
|
| 
 2-га іноземна мова  | 
||||||
| 2 | 
 3  | 
 90  | 
 48  | 
 залік  | 
 6  | 
|
| 3 | 
 3  | 
 90  | 
 42  | 
 залік  | 
 7  | 
|
| 4 | 
 3  | 
 90  | 
 48  | 
 залік  | 
 6  | 
|
| 
 Аграрне право України  | 
||||||
| 5 | 
 3  | 
 90  | 
 42  | 
 залік  | 
 5  | 
|
| 6 | 
 6  | 
 180  | 
 70  | 
 Екзамен, залік  | 
 5,5  | 
|
| 7 | 
 4  | 
 120  | 
 42  | 
 залік  | 
 7  | 
|
| 
 Навігаційні системи с.-г. техніки  | 
||||||
| 8 | 
 7  | 
 210  | 
 82  | 
 Залік, Екзамен  | 
 7,8  | 
|
| 
 Електронні вимірювальні пристрої  | 
||||||
| 
 Машини для збирання плодів та ягід  | 
||||||
| 9 | 
 4  | 
 120  | 
 48  | 
 Екзамен  | 
 6  | 
|
| 
 Оцінка техніки і технологій  | 
||||||
| 
 Засоби малої механізації в рослинництві  | 
||||||
| 
 Курсові проекти та роботи вибіркові  | 
||||||
| 1 | 
 КР Основи конструювання машин та стандартизація  | 
 1  | 
 30  | 
 
  | 
 
  | 
 4  | 
| 2 | 
 КР Технології, машини та обладнання первинної обробки і зберігання с.-г продукції  | 
 1  | 
 30  | 
 
  | 
 
  | 
 6  | 
| 
 КР Технічний сервіс в АПК  | 
||||||
| 3 | 
 1  | 
 30  | 
 
  | 
 
  | 
 8  | 
|
| 
 Факультативні дисципліни  | 
||||||
| 1 | 
 Фізичне виховання  | 
 12  | 
 360  | 
 120  | 
 Залік, залік  | 
 2,4  | 
| 2 | 
 8  | 
 240  | 
 120  | 
 Екзамен  | 
 4  | 
|
| 
 Практична підготовка  | 
||||||
| 1 | 
 1  | 
 30  | 
 
  | 
 залік  | 
 8  | 
|
| 
 Вибіркова практична підготовка  | 
||||||
| 1 | 
 6  | 
 180  | 
 
  | 
 залік  | 
 2  | 
|
| 2 | 
 6  | 
 180  | 
 
  | 
 залік  | 
 4  | 
|
| 
 3   | 
 6  | 
 180  | 
 
  | 
 залік  | 
 6  | 
|
| 
 Атестація  | 
||||||
| 1 | 
 14  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 8  | 
|
						Facebook									
						Instagram									
						Youtube									
						Moodle									
						Репозитарій									
						Office 365									










